miercuri, 1 iulie 2015
Strudel cu mere si migdale
Ingrediente :
200 gr. foietaj
2 mere mari (350 gr. mar ras)
50 gr. zahar
3 linguri faina de migdale
2 linguri zeama de lamaie
1/2 lingurita scortisoara
3/4 lingurita ghimbir ras
1 galbenus
1 lingura smantana lichida sau lapte
2 linguri fulgi de migdale
Decongelam foietajul si il intindem putin cu mana.
Curatam si radem merele, le stropim cu zeama de lamaie si le punem impreuna cu zaharul pentru 5 minute, adaugam ghimbirul si scortisoara - amestecam sa nu se lipeasca.
Lasam marul sa se raceasca si apoi il amestecam cu faina de migdale
Intindem compozitia peste aluat, rulam si inchidem bine marginile( folosim putina faina).
Batem galbenusul cu smantana si ungem ruloul.
Decoram cu fulgii de migdale ( ii apasam usor in aluat, pe 2-4 randuri)
Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu