Ingrediente :
180 gr.fulgi nuca de cocos
80 gr. faina de migdale
50 gr. faina alba pentru prajituri
85 gr.zahar
65 gr. unt moale
1 ou
35 gr. branza mascarpone
16-18 cirese din dulceata
Macinam fulgii de nuca de cocos in robot/ tocator.
Mixam untul moale, oul si zaharul pentru 3-4 minute.
Punem intr-un vas - nuca de cocos si faina de migdale si amestecam apoi adaugam crema de unt si framantam pana omogenizam ingredientele.
Cerenem faina peste compozitia obtinuta si apoi framantam, adaugam si branza mascarpone rece si amestecam.
Incalzim cuptorul la 180 de grade.
Modelam aproximativ 17 biscuiti si in mijlocul fiecaruia punem o cireasa.
Tapetam tava cu hartie de copt, punem biscuitii in tava (lasam 1 cm. distanta intre ei) si introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 18-20 de minute. Inchidem focul si mai lasam 3-4 minute. Dupa ce scoatem tava ii lasam sa se raceasca si apoi ii punem pe farfurie.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu