joi, 11 iunie 2015

Biscuiti cu nuca de cocos -keto



Ingrediente :
200 gr. fulgi nuca de cocos
100 gr. faina de migdale
75 gr. unt moale
1 ou
1 galbenus
45 ml. smantana lichida 30% grasime
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
1 lingurita indulcitor natural sau 15 gr. zahar brun
coaja de la o lamaie (rasa)
1 fiola esenta rom

Incalzim cuptorul la 180 *
Punem intr-un vas ingredientele uscate- faina de migdale, cocosul, praf de copt, sarea si amestecam .
In alt vas punem untul moale, oul, galbenusul si zaharul si mixam pentru cateva minute pana obtinem o compozitie spumoasa pe care o punem peste ingredientele uscate si amestecam.
Punem si smantana lichida si framantam pentru aprox.3 minute.
Tapetam tava aragazului cu hartie de copt si formam biscuitii cu ajutorul unei linguri.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 * pentru 15-18 minute.
Cand sunt gata , scoatem tava si ii mai lasam in tava 2-3 minute apoi ii punem pe un platou.
Pofta buna.

 Tot mai multe persoane care adopta un stil de viata sanatos ar trebui sa includa acest super aliment in dieta zilnica (prajituri, rulade, aperitive, biscuiti ). Datorita combinatiei unice de grasimi saturate, fibre si proteine am ales sa folosesc nuca de cocos in majoritatea retetelor mele ( dieta normala cat si ketogenica).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu