marți, 9 iunie 2015

Biscuiti keto cu ciocolata



Ingrediente:
110 gr. nuca de cocos rasa deshidratata
100 gr. faina de migdale
50 gr. unt rece 82% grasime
50 gr. ciocolata razuita sau fulgi de ciocolata (80% cacao)
3 linguri de in macinat
2 galbenusuri
1 lingura ulei de masline
1 fiola esenta rom
1/2 lingurita praf de copt

Amestecam intr-un vas toate ingredientele uscate - nuca de cocos, faina de migdale, inul, praful de copt si ciocolata . Taiem untul rece in cubulete si il punem peste acestea, framantam repede cu varfurile degetelor pana compozitia devine sfaramicioasa si untul incorporat. Batem galbenusurile cu uleiul cu o furculita si apoi le punem in aluat, amestecam repede si framantam manual maximum 2 minute.


Punem compozitia obtinuta in frigider pentru 20 de minute sau 10 min. la congelator.
Incalzim cuptorul la 180 de grade.
Tapetam tava de la cuptorul aragazului cu hartie de copt, scoatem aluatul de la rece si modelam aproximativ 19-20 de biscuiti cu ajutorul unei linguri. Punem tava in cuptorul preincalzit si lasam pentru 12 minute (in functie de cuptor).


Scoatem tava si mai lasam biscuitii in tava pentru 5 minute sa se raceasca apoi ii punem pe un platou.

Biscuiti low carb pentru dieta ketogenica nu depasesc 15 grame de carbohidrati /100 de grame. Sunt sanatosi ,bogati in fibre si grasimi bune.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu